Rust zacht lieve Spencer....

Op 13 januari moesten we onverwacht afscheid nemen van Spencer (Smells Like Teen Spirit Passionate About You) op een leeftijd van amper 17 maanden. We wensen Nella en haar familie heel veel sterkte toe. Zij schreef deze mooie tekst:

Spencer,

Een dalmatiër, nee een speciale bruin gevlekte dalmaat, uit de Disney film, aaibaarheidsfactor 300%, dat was je, dat BEN je, maar niet bij onbekende. Jij zat graag in je ‘bubbel’, op afstand iemand vertrouwen en dan pas toelaten. Maar iemand die je écht graag zag, jep daar ging die staart 100 per uur voor!

Ik zou het zo kort willen houden hier, maar als ik over jou wil vertellen blijven mijn vingers maar verder en verder over het scherm vliegen...

2020 was een jaar waar je mij van de vloer hebt moeten schrapen, en kort daarna ik jou. Beschermend, zodat mij zeker niks overkwam. Mijn verdriet werd jouw angst. Maar we werkten hier elke dag aan. Werden elke dag samen sterker!

Niet meer eten, wie had kunnen denken dat dat kon leiden naar een tumor zo groot als een tennisbal in je lever? Maar hij zat er, duidelijk zichtbaar daar op die rotte lelijke foto. De beslissing was al gevallen voor ik het besefte, nee, geen lijdensweg meer voor jou.

Het allerlaatste moment heb je nog snel mijn tranen weggelekt. Dat was jouw afscheid, mij dat duwtje in de rug geven dat ik het nu wel alleen kan, ook al zou ik dat nooit willen zonder jou. Bedankt mijn knappe man, mijn steunpilaar, bedankt om mijn verdriet samen te dragen en te verwerken. Want uiteindelijk heb jij mij misschien wel gered. Bedankt om mij gelukkig te maken, iedere moment van de dag, bedankt om mij te maken tot wie ik nu ben, met iedereen samen. Oprecht bedankt❤️Je bent een verrijking geweest van mijn leven, van mijn gezin en nu nog...

‘De kleine man, die alles kan’ zongen wij altijd als we binnenwandelen in huis. Die zin is niks anders dan de keiharde waarheid en staat voor altijd in mijn geheugen gebrand. Nu is het heel stil hier... Net zoals op onderstaande foto tijdens onze vertrouwde wandelroute sta jij voor kracht, doorzettingsvermogen, eerlijkheid, oprechtheid, héél veel liefde en trots. Trots op jou, mijn kleine grote man, lieve mannie, doelie, tjiepieke, mini, sjievelie, sjattie, moffelke, dikzak... ontelbare uitspraken wie je was voor mij. Je zit in ons hart. Ik, wij gaan je enorm hard missen.

I love you he, voor altijd❤️

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0