10. april 2019
Vandaag weer een leuke bijscholing gehad in Den Haag. De volgende punten kwamen aan bod: Lezing 1: Is de oogarts een racist? Jaarlijkse keuring van de ogen: wat houdt dit in? Mevr. Drs. Anne-Marie Verbruggen, Dierenarts, Specialist Oogheelkunde Lezing 2 :Het screenen voor en voorkomen van erfelijke hartziektes bij hond en kat Dr. Niek Beijerink, Dierenarts, Specialist Cardiologie Lezing 3: Vóórkomen en voorkómen van Elleboog Dysplasie in de kynologie Prof em dr H.A.W. Hazewinkel, Dierenarts,...
23. maart 2019
Op 13 maart is Nena 5 jaar geworden! Helaas heel de week stormachtig weer dus een wandeling zat er niet in. Vandaag eindelijk droog weer dus tijd voor Nena haar verjaardagswandeling. 15km gezellig onder ons tweetjes in de Limburgse bossen. Ze heeft er van genoten.
22. maart 2019
Niks zo gezellig als heerlijk knuffelen bij het kampvuur.
15. maart 2019
Vandaag kwamen we thuis van het werk en liep Ellie op 3 pootjes. Geen idee wat er is gebeurd... Omdat ze totaal niet steunde op haar linker voorpoot zijn we toch even langs de dierenarts geweest voor een RX foto. Gelukkig geen breuk dus met pijnstilling en rust zou alles weer in orde moeten komen.
10. maart 2019
Zondag 10 maart was het eindelijk zo ver. Het moment waar ikzelf zo heb naar uitgekeken: Ellie showen op Crufts. Ze stond in een sterke open klasse van maar liefst 26 teven. Boven alle verwachting werd Ellie als 4e geplaatst. We zijn zo ongelooflijk trots op onze knappe meid!
09. maart 2019
Vandaag waren we de eerste dag op Crufts. Vandaag werd er nog niet geshowd maar wel gewinkeld. Hieronder enkele sfeerbeelden.
08. maart 2019
Na onze reis van 11u lang zijn we aangekomen in het hotel in Walsall voor de show op zondag. Ellie is er moe van geworden en heeft zich alvast geïnstalleerd in bed. Ze doet niets liever dan tussen ons in slapen. Goedenacht!
30. januari 2019
Vandaag hadden we een fotoshoot op het werk. Ook mijn 2 stippels mochten mee op de foto. Bedankt Julie Pluymers voor het maken van deze mooie foto!
19. november 2018
Op de internationale show in Dortmund zagen Ellie en Anton elkaar weer terug. De liefde voor elkaar was weer groot! Puppies van deze combinatie worden verwacht in de zomer van 2019.
18. november 2018
Op 17 en 18 november namen we deel aan de Bundenssieger en internationale show in Dortmund. Ellie behaalde een 2e plaats in open klasse op de Bundenssieger en een 1e plaats op de internationale show. Ze behaalde zondag tevens het RCAC/RCACIB. Met deze laatste punten is ze nu Duits VDH kampioen en Duits Clubkampioen. We zijn heel trots op haar!

Meer weergeven