08. november 2020
Nog even genieten van baasje haar laatste vakantiedag. We hebben ons weer lekker vuil gemaakt :)
05. november 2020
Het had voor het eerst gevroren vanochtend. Dus lekker warm ingeduffeld en klaar voor de wandeling!
02. november 2020
Met het kouder wordende weer merken we dat onze honden weer de warme plekjes opzoeken. Heerlijk in hun cosycave en onder het dekentje langs de verwarming.
31. oktober 2020
Yin en Thilly (2 zusjes van elkaar) met hun baasjes tijdens de halloweenwandeling.
22. oktober 2020
Voor iedereen die denkt dat 4 honden veel plaats innemen, dat valt nogal goed mee :D Een halve zetel gevuld.
17. oktober 2020
Vandaag ging ik met Demi een dagje naar het Pakawi park te Olmen. Een dagje vol entertainment met al die leuke dieren.
26. september 2020
Dit weekend was het (onder strikte coronamaatregelen) show in Maastricht. Demi haalde 2 dagen op rij mooie resultaten. Achteraf gingen we nog heerlijk de stad in waar Demi genoot van de nodige aandacht. Ook een terrasje zat er nog in met het mooie weer. Een geslaagd weekend!
19. september 2020
We konden niet trotser zijn op onze 2 leverkleurige meisjes. Wat hebben ze dat goed gedaan op de Nederlandse clubshow in Barneveld. Ze hadden geen betere resultaten kunnen halen. Demi werd in een sterke jeugdklasse uitgekozen tot beste jeugdteef. Achteraf won ze ook van de beste jeugdreu en werd daarmee BESTE JEUGDHOND. Ellie won de kampioensklasse, behaalde het CAC en werd verkozen tot BESTE VAN HET RAS (BOB).
18. september 2020
Dit weekend stond Eindhoven op het programma. We hadden op zaterdag een hondenshow in Barneveld en zagen hierbij de gelegenheid om een tussenstop te maken in Eindhoven. Zo vertrokken we op vrijdag na ons werk richting Nederland. Eerst even de kamer checken en de honden zagen dat het goed was! Na een heerlijke stadswandeling stopten we voor een heerlijk avondmaal in 'De karseboom'. Een leuk restaurantje waar honden welkom zijn, een aanrader! Naderhand deden we nog wat stops in enkele gezellige...
10. september 2020
Toen de baasjes van Woody vroegen als hij een nachtje mocht komen logeren was natuurlijk het antwoord: JA! Terug een 6 maanden oude pup in huis zagen wij wel zitten. Wat hebben ze heerlijk gespeeld samen. Vooral Demi was dolgelukkig bij het weerzien van haar speelkameraadje. Moe maar voldaan is Woody de volgende dag terug naar zijn baasjes vertrokken.

Meer weergeven