19. januari 2020
Op 19 en 20 januari is Nena gedekt door Herman (ch. D-Day Vom Teutoburger Wald). We hopen dat de dekking succesvol is geweest en dat we eind maart pups mogen verwachten.
30. september 2019
Wegens een last minute annulatie zijn we voor deze pup, Sweet Child O'Mine Passionate About You' nog op zoek naar een baasje. Het is een reutje van ondertussen 9.5 week oud (geboren op 25/07/2019). Hij is heel aanhankelijk en speels en geschikt voor de show. Wie interesse heeft mag ons altijd contacteren.
22. september 2019
Eindelijk hier is het dan, ons eigen logo! We hebben eventjes moeten zoeken voordat we iemand vonden die voor ons kon ontwerpen wat we echt wilden. Dus met trots willen we jullie dan ook ons eigen logo voorstellen. Wie onze honden een beetje kent ziet dat de hond in het logo 'Ellie' is. De hond van ons eerste zelf gefokte nestje waar we heel trots op zijn en waarmee we heel wat bereikt hebben op showvlak.
20. september 2019
Vandaag vertrekt onze eerste puppy naar haar nieuwe thuis. Het eerste vertrek valt ons altijd het zwaarste omdat dit het begin is van een leeglopend nest. So Into You Passionate About you a.k.a. Soda gaat nog snel even in bad om er fris uit te zien voor haar toekomstige baasjes. Ze heeft haar valiesje klaar staan en is er helemaal klaar voor. Dan is het eindelijk zover. Er wordt aangebeld en daar staan ze dan, Charlotte en Jeroen, vol enthousiasme om hun toekomstige gezinslid mee naar huis te...
18. september 2019
Een van de favoriete bezigheden van de pups is toch wel tv kijken. Vaak liggen ze op de eerste rij waar ze vervolgens ook heerlijk in slaap vallen.
16. september 2019
Naar jaarlijkse gewoonte geven we aan al onze puppykopers een handige gids mee vol nuttige info over het ras en de verzorging. Deze komen net vers van bij de drukker :)
12. september 2019
Vandaag moesten onze pupjes de BAER-test ondergaan. Dit is een gehoortest die verplicht is bij Dalmatiërs. De pupjes krijgen allemaal een lichte sedatie want het is belangrijk om stil te blijven liggen gedurende deze test. We mogen jullie dan ook het goede nieuws verkondigen dat alle pups tweezijdig horend zijn. Ellie en Nena (en wij natuurlijk ook) zijn heel trots. Het leverde dan ook dit leuke plaatje op ;)
03. september 2019
We houden jullie niet langer in spanning. Dit zullen de stamboomnamen van de pups worden van het S-nest. De kleur van de naam geeft weer om welke pup het gaat. Deze naam zal gevolgd worden door onze kennelnaam 'Passionate About You'. Dit jaar moesten we namen kiezen met de letter 'S'. Het was dan ook niet zo moeilijk om bij elk pupje een leuke maar bijpassende naam te kiezen.
25. augustus 2019
De pups zijn ondertussen al meer dan 4 weken oud dus helemaal klaar voor hun eerste bezoekdag. Een hele spannende dag want ze gaan hun toekomstig baasje(s) ontmoeten. Wie dat gaat zijn weten ze echter nog niet. Dat zal pas enkele weken later beslist worden. Het is een heerlijk zomerweertje dus we kunnen gezellig buiten knuffelen.
23. augustus 2019
De pups hebben vandaag voor de eerste keer buiten gespeeld. Ze hebben ervan genoten. Ze hebben vandaag ook het graven ontdekt waardoor sommige amper nog wit waren :) Moe maar voldaan liggen ze nu heerlijk te slapen.

Meer weergeven