22. mei 2021
Samen supporteren voor het Eurovisiesongfestival. Zooooo vermoeiend...
21. mei 2021
Vermits Nena enkele dag na haar operatie aan de drain had getrokken was een deel van de operatiewonde terug open gegaan. Vermits de wonde niet heel erg groot was en Nena nog herstellende was van haar zware operatie besloot de dierenarts de wonde te hechten onder lokale verdoving. Gelukkig is dat vlot gegaan. We hebben ondertussen ook de uitslag van de tumor binnen. Het zou gaan om een adenocarcinoom graad 1. Een kwaadaardige tumor dus. In de weggenomen weefselranden hebben ze geen tumorcellen...
20. mei 2021
Bij slecht weer trainen wij niet onze spieren maar onze hersenen. Op slechts 30 seconden had ik deze, toch wel moeilijke, puzzel opgelost.
14. mei 2021
Onlangs hebben wij bij Nena een knobbel ontdekt ter hoogte van haar laatste tepel. Ongerust gingen we naar de dierenarts. Het vermoeden was dat het ging om een melkkliertumor. Dus een operatie werd ingepland. De operatie is goed verlopen. Nu kan de recovery beginnen. Thuis kreeg ze al vlug steun van haar dochter en kleindochter.
31. januari 2021
Gisteren zijn de pups van Ellie 1 week oud geworden. Tijd voor de kersverse mama om even de beentjes te gaan strekken. Ze heeft genoten van een mooie wandeling in de heerlijke zon.
29. januari 2021
Vandaag kwamen enkele nieuwsgierige neuzen op bezoek. Oma Nena (mama van Ellie) en Tante Demi (dochter van Ellie) kwamen de pups bewonderen.
24. januari 2021
Op zondagnamiddag konden we terecht bij onze vaste dierenarts voor een eerste check-up van Ellie en de pups. Alle pups werden gezond verklaard.
24. januari 2021
Gisteren werden Ellie en Bram trotse ouders van 10 prachtige pups. 7 reutjes en 3 teefjes. Moeder en pups stellen het goed en gaan nu genieten van wat welverdiende rust
23. januari 2021
Gisteren beviel Stella (Ready Or Not Here I Come Passionate About You) van 12 pups. 2 ervan werden helaas dood geboren. We zijn ook heel trots op haar baasjes Cybelle en Stijn die Stella heel goed hebben begeleid.
22. januari 2021
Stella (Ready Or Not Here I come Passionate About You) is begonnen met bevallen. Ook deze bevalling mochten wij mee beleven via Zoom. Bedankt hiervoor Cybelle en Stijn!

Meer weergeven